Behandlingsmassage

Idrætsmassage

Graviditetsmassage

Professionelle behandlerer

Vi kan tilbyde en graviditetsmassage udført af veluddannede behandlerer. Du kan derfor trygt slappe af og have tillid til, at vi passer på din dyrebare gravide mave.

 

Økologisk massageolie

Vores massageolie er 100 % økologisk og økocertificeret. Læs mere om vores økologisk massageolie ved at klikke her.

 

Specialdesignet gravid-massagebriks

Vores specialdesignet gravid-massagebriks gør det muligt for dig som gravid at ligge på maven fra 12 uge og helt frem til fødslen. I briksen er der indbygget plads og støtte til mave og barm, så du kan ligge afslappet og behageligt på maven under massagen.

 

Graviditetsmassage

Der sker store fantastiske forandringer for kroppen under en graviditet. Men disse hurtige forandringer kan også være en hård proces for kroppen, og belastningen kan give forskellige ubehagelige symptomer. Graviditetsmassage er en effektiv metode til at afhjælpe mange af disse symptomer.

En graviditetsmassage er en dybdegående behandlingsmassage på bagsiden af kroppen. Lokaliteten af massagen aftales indbyrdes med behandleren ud fra symptomernes art. Det kan f.eks. være skuldre og nakke, lænd, lægge eller iskias.

Graviditetsmassage stimulerer blodcirkulationen og optagelsen af ilt og næringsstoffer øges. Affaldsstoffer og væskeansamlinger frigives og musklerne genopretter den naturlige balance. Massagen kan øge dit fysiske og psykiske velværd og reducere stress.

 

Graviditetsmassage er velegnet til lindring og forebyggelse af:

    • Muskelsmerter og spændinger i f. eks. skuldre, nakke, ryg, lænd og lægge.
    • Ødemer (væskeophobning) i kroppen.
    • Begyndende bækkenløsning.
    • Iskiassmerter.

 

Kontakt Herning Akupunkturklinik, hvis du har andre former for symptomer. Vores behandlerer er professionelle og kan som oftests hjælpe dig.

Tlf. 24 94 10 42